Vikingemarked i Ribe 2007

I maj måned var der vikingetræf på Ribe Vikingecenter. Et velbesøgt marked med mange deltagere der viste håndværk af høj kvalitet.

Første syn på markedet var en mand fra gruppen Hakon fra Köln. De har som gruppe været sammen i 25 år og er nu på markeder rundt omkring i Europa.
Flot arbejde forøvrigt, han kunne sit håndværk!
Polske vikinger var i stort antal med på markedet. De mange håndværkere viste mange ting frem af alle slags. Der var dog lige et par ting der var et nærmere kig værd.
Sværdet var lavet med en dejlig finish og en smuk klinge, dejlig at se et så lækkert sværd.
Her var en af stjernerne i knivafdelingen  fra Polen. Meget flot udskåret skæfte, særdeles flot finish.
Så er vi ved de Danske vikinger og deres knive. Her har Finn lavet kniven til højre, og Thomas har lavet kniven til venstre. Flotte arbejder der til fulde viser at der er vikingeknivmagere der laver ting meget flot finish.
 
 
Her er Tine Olesen på vej hjem med slægtens nye skrin.
De mange børn på markedet er et oplivende element, dejligt at se børn i "fri dressur".
Slægtens stolthed...... altså højsædestøtterne! Malene har sat sig godt tilrette i denne helt utrolig flotte stol! Et i sandhed imponerende arbejde!
Det her er i sandhed også et imponerende arbejde. Her sidder den stolte fader med Runa, kun få dage gammel.
Runa´s mor har syet i døgndrift for at få den lille pige standsmæssigt påklædt. Det dejligt syn at de stolte forældre med deres lille nye viking!
Som altid et velbesøgt marked i Ribe. Her er det madkøen til pølseteltet, et sikkert sted at træffe venner og få god tid til at tale med dem!

Hvis du er kommet ind på denne side gennem et direkte link, TRYK HER