En dejlig dag i Odense 2006

Der har været Jagt og Fiskerimesse i Odense, og Holstebrogruppen har været med. En dejlig dag med gensyn med vore venner fra Danmark og hele Norden. Her vil jeg gerne vise lidt af det der var at se på udstillingen.

Jens Rahbek og Jens Arne Rasmussen fra Ærø drøfter de finere detaljer og de gode råd fyger gennem luften. Der var mange lejligheder til at komme til at snakke kniv på en dag som denne.
Michael West har igen udfordret ikke skæbnen, men formen. Her en lille nydelig kniv "pakket ind" i mammut. Meget fin detalje der på designsiden gav en oplevelse.
Peter J. Byskov der underskriver sig som: "Møbelmaler, Kunst og Mirakelmager samt Knivmager"
Et par fine skaller der kan danne grundlag for en ny kniv.
Hans R. Christiansen fra Skive har ikke skudt bukken, men fået ideen til at præsentere sine knive på en fin måde.
Flintesmeden på Mols, Ivan Andersen viser her sin egen fortolkning af Hindsgavl dolken. et stykke flinthåndværk der kan få mig til at spærre øjnene op i begejstring.
Der var mange gæster over de dage der var udstilling.
Smeden Kjartan Kaaber fra Vanløse viste smedning så det sang gennem hallerne. Der var mange gæster det stoppede op og fik en fin oplevelse.
Leif Bentzen vi ser her sin smukke kniv der vandt publikumsprisen i Ludvika i 2004. Lavet med hvalros, mammut og sølv. En stolt knivmager med en meget smuk kniv.

 

 

 

Hvis du er kommet ind på denne side gennem et direkte link, TRYK HER